Home Agenda Informatiebijeenkomst PCOB: Weet u wat u wilt?

Informatiebijeenkomst PCOB: Weet u wat u wilt?

Datum 24 september 2024
Tijd evenement 14:00 - 16:00 (inloop vanaf 13:30)
Plaats De Pleats, Schoolstraat 82 in Burgum

Thema

Het onderwerp van de bijeenkomst is: In gesprek met de burger/Weet u wat u wilt? Bijeenkomst over palliatieve zorg en de laatste levensfase.

Het is onvermijdelijk dat we op een gegeven moment overlijden. Maar over sommige dingen, zoals zorg in de laatste levensfase, kunt u wel invloed hebben door er op tijd over na te denken en te praten. Dit bespreken met mensen om u heen, zoals uw naasten en uw huisarts, is belangrijk. Om goed in gesprek te kunnen gaan, heeft u goede informatie nodig.

“De laatste levensfase heeft haar eigen bijzonderheden en dilemma’s. Gevoel van kwetsbaarheid; wat staat mij te wachten? Wat kan ik zelf doen? Wij vinden het daarom erg belangrijk om hieraan bij te dragen”, aldus de medewerkers van de Netwerken Palliatieve Zorg Fryslân.

Organisator

Bij de informatiebijeenkomst op 24 september 2024 krijgt u deze informatie. De bijeenkomst wordt georganiseerd door een samenwerking tussen beroepskrachten en vrijwilligers uit de zorg en het sociale domein in Noordoost Fryslân. De middag wordt geleid door het PCOB in Burgum en omstreken.

Aanmelden

U kunt zich via de mail aanmelden: rvisserluchtenveld@tjeerdvisser.com of telefonisch via 06 -30 94 24 9. Deelname is gratis. Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Meer weten? Stel je vraag

Neem voor spoedeisende vragen en vragen over je persoonlijke, medische situatie altijd contact op met je eigen arts of verpleegkundige.
Stel jouw vraag