Home Agenda Leven met het einde in zicht

Leven met het einde in zicht

Datum 02 april 2024
Type evenement informatiebijeenkomst
Tijd evenement start 14.00 uur
Kosten geen
Plaats CWartier (lokaal 020), Beekstraat 54 in Weert
Dat we op een gegeven moment overlijden is onvermijdelijk. Op sommige dingen, zoals de zorg in de laatste levensfase, kun je wél invloed hebben door er op tijd over na te denken en te praten. 

Hierover nadenken en praten met mensen in jouw omgeving is belangrijk. Met jouw naasten en jouw huisarts. Om goed in gesprek te kunnen gaan, heb je informatie nodig. Bij deze informatiebijeenkomst op krijg je die. 

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door het Netwerk Palliatieve Zorg Midden-Limburg in samenwerking met de ouderenvereniging KBO St. Martinus Weert Centrum. Professionals uit de regio (onder andere een arts van de huisartsenpraktijk uit Weert en een wijkverpleegkundige van Land van Horne) informeren je over en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden in de laatste levensfase.

De bijeenkomst wordt geleid door Desirée Meertens, netwerkcoördinator van het Netwerk Palliatieve Zorg Midden-Limburg. De bijeenkomst is gratis toegankelijk en je hoeft zich niet vooraf aan te melden. 

Meer weten? Stel je vraag

Neem voor spoedeisende vragen en vragen over je persoonlijke, medische situatie altijd contact op met je eigen arts of verpleegkundige.
Stel jouw vraag