Home Agenda Nabestaandencafé – Thema: De achterkant van rouw

Nabestaandencafé – Thema: De achterkant van rouw

Datum 02 juni 2024
Type evenement Lotgenotenbijeenkomst
Tijd evenement 14:15 - 16:00
Plaats Monuta, Gitstraat 1 in Leiden

Voor mensen die een naaste hebben verloren

Alle nabestaanden zijn welkom bij de themabijeenkomsten van het nabestaandencafé Leiden. In een café-achtige setting wordt er een inleiding gegeven over het thema van die middag: de achterkant van rouw. Hierna is er alle gelegenheid is om in kleine groepjes verder te delen. Meestal zijn er zo rond de 30 bezoekers.

Met Nic Oosterveer (Levensbegeleider Thuisvaart). De inloop is vanaf 14:15. Het programma start om 14:30 en duurt tot 16:00 uur.

Meer informatie nabestaandencafé

Het verlies van een naaste is een ingrijpende gebeurtenis. Het kan je leven compleet veranderen. De wereld ziet er anders uit en je prioriteiten verschuiven. Wat eerst belangrijk leek, is dat ineens niet meer. Hoe ga je om met deze grote verandering? Hoe ga je om met rouw?

Met het nabestaandencafé willen we een plek bieden waar:

  • Mensen met een rouw- en verlieservaring steun en een luisterend oor kunnen vinden in een warme, veilige omgeving.
  • Aan de hand van een thema informatie wordt gegeven en inzicht wordt geboden in wat rouwen kan betekenen in het dagelijks leven.
  • Er veel gelegenheid is om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en mogelijk herkenning en erkenning te vinden in elkaars verhalen.

Aanmelden

Vooraf aanmelden via: info@nabestaandencafeleiden.nl. Lees de folder voor meer informatie of bezoek de website nabestaandencafeleiden.nl.

Meer weten? Stel je vraag

Neem voor spoedeisende vragen en vragen over je persoonlijke, medische situatie altijd contact op met je eigen arts of verpleegkundige.
Stel jouw vraag