Home Agenda Showmeister

Showmeister

Datum 01 februari 2024 t/m 29 februari 2024
Type evenement theater
Tijd evenement verschillend
Kosten verschillend
Plaats door het hele land
Organisator Theater Oostpool
Wanneer de succesvolle voetballer Mario (Jim Bakkum) van de dokter te horen krijgt dat hij nog maar een jaar te leven heeft, stort zijn wereld in. Opeens voelen zijn drie landstitels en miljoenen op de bank niks meer waard en op de club zijn ze al bezig met zijn vervanger.

Mario besluit de oppervlakkige voetbalwereld achter zich te laten en zijn laatste dagen op aarde te besteden aan een ultiem cadeau waar zijn miljoenen fans écht iets aan hebben: een theatershow over zijn eigen leven.

Met de wereldberoemde Mario heb je gegarandeerd een hit. Weet ook Fabio (Thomas Höppener), artistiek leider van het koninklijk theater waar Mario zijn show op wil voeren. Ook al lopen de bezoekersaantallen al jaren terug en staan er nu meer acteurs op de vloer dan dat er publiek in zijn zaal zit; Fabio gaat nog liever failliet dan dat hij meewerkt aan dit soort plat entertainment. Helaas voor Fabio is de afdeling marketing het daar niet mee eens en starten de repetities volgende week.

Deze theatershow, komedie over sterven, is tot en met 16 maart 2024 in het hele land te zien. 

Meer informatie en speeldata

Meer weten? Stel je vraag

Neem voor spoedeisende vragen en vragen over je persoonlijke, medische situatie altijd contact op met je eigen arts of verpleegkundige.
Stel jouw vraag