Home Agenda Café Doodgewoon in Houten

Café Doodgewoon in Houten

Datum 23 mei 2024
Type evenement Bijeenkomst
Tijd evenement 19:30 (inloop 19:15) - 21:30u
Kosten Geen
Plaats Huis van Houten, Onderdoor 160 in Houten (3e verdieping – boven de Bibliotheek (ingang stationzijde))
Organisator Christel van Hunnik, Peter Peters, Centrum voor Levensvragen

Met Café Doodgewoon krijgen inwoners van Houten de gelegenheid  om over de dood te praten. Op een laagdrempelige en luchtige manier worden inspiratiebijeenkomsten met rondetafelgesprekken georganiseerd.

Waarom een Café Doodgewoon

Om jouw verhaal en gedachten met anderen te kunnen delen en naar elkaars ervaringen te luisteren over hoe je tegen het afscheid, dood en levenseinde aankijkt, of zaken die daarmee samenhangen. Aanleidingen kunnen er vele zijn: bijvoorbeeld een verlies van een naaste of gewoon vanuit een behoefte om een keer stil te staan bij jouw ideeën over omgang met het levenseinde en de dood.

Wat kun je verwachten

In café Doodgewoon kun je vrijuit jouw verhaal, gedachten en je ervaringen delen met anderen. In rondetafelgesprekken (in een kleine groep) bespreken en luisteren wat dit onderwerp bij jou en anderen oproept.

Voor wie is het

Café Doodgewoon is voor iedereen – jong en oud – die over de drempel wil en durft te stappen – om over dood, afscheid, levenseinde zijn of haar gedachten een keer onder woorden te brengen.

Aanmelden
Aanmelden kan via een e-mail naar: peterspostbus3@gmail.com. Heb je vooraf nog vragen, aarzel dan niet om even te bellen met Peter (030 6375546).

Heb je gevonden wat je zocht?

Meer weten? Stel je vraag

Neem voor spoedeisende vragen en vragen over je persoonlijke, medische situatie altijd contact op met je eigen arts of verpleegkundige.
Stel jouw vraag