Home Agenda Café Doodgewoon - zomerfilm: Supernova

Café Doodgewoon - zomerfilm: Supernova

Datum 23 juli 2024
Type evenement Filmavond
Tijd evenement 19:30 - 21:00. Inloop vanaf 19.00
Kosten Vriendentarief en gratis kop koffie of thee voor aanvang van de film
Plaats Gigant, Nieuwstraat 377 in Apeldoorn
Organisator Gigant en Café Doodgewoon

Net als voorgaande jaren is er ook deze zomer, door goede samenwerking met Gigant, weer een zomerfilmavond tegen gereduceerd tarief. Dit keer de film SUPERNOVA.

Inhoud film

Colin Firth en Stanley Tucci zijn fenomenaal als Sam en Tusker, die in SUPERNOVA samen hun weg moeten vinden in een leven dat langzaam uit hun handen glijdt. Sam en Tusker zijn al 20 jaar samen en trekken in een camper door Engeland. Ze bezoeken familie, vrienden en plaatsen uit hun verleden, maar het is geen gewone vakantie. Deze tijd die ze samen hebben, is het belangrijkste in hun leven geworden. Tusker’s dementie is de laatste jaren erger geworden en de reis door het verleden moet ruimte maken voor een onzekere toekomst. Geheimen worden onthuld, plannen vallen in duigen en hun liefde biedt geen vanzelfsprekende oplossing meer. Ze moeten zich afvragen wat het betekent lief te hebben in de schaduw van een ingrijpende ziekte.

Filmtrailer op Youtube

Wat is Café Doodgewoon?

Café Doodgewoon is dé ontmoetingsplek in Oost -Veluwe waar informatieve thema’s over de laatste levensfase en palliatieve zorg besproken worden. Hier nemen we de tijd en ruimte om thema’s rond dood en sterven te bespreken. Mensen met een levensbedreigende ziekte, hun familie, vrienden en andere belangstellenden voor dit thema zijn van harte welkom. Er zijn altijd meerdere ervaren hulpverleners en vrijwilligers aanwezig van de Kap en hospice Apeldoorn.

Meer informatie

Koop hier je kaartje voor deze prachtige film!

Meer weten? Stel je vraag

Neem voor spoedeisende vragen en vragen over je persoonlijke, medische situatie altijd contact op met je eigen arts of verpleegkundige.
Stel jouw vraag