Home Agenda De kracht van onze sterfelijkheid

De kracht van onze sterfelijkheid

Datum 11 april 2024
Type evenement Lezing
Tijd evenement 20:00 uur
Kosten €22,50 voor fysiek ticket; €7,50 voor ticket voor de livestream
Plaats Theaterhuis De Berenkuil, Biltstraat 166 in Utrecht
Organisator Iederal
Volop leven: hoe doe je dat eigenlijk? Kloppen clichés als ‘leef elke dag alsof het je laatste is’ en ‘volg je hart’? En wat doe je met de donkere kanten van het leven?

Trodessa Barton gaat op zoek naar de antwoorden op deze en meer vragen in de lezing 'De kracht van onze sterfelijkheid'. Trodessa was twee keer ernstig ziek en ging daarbij langs het randje van de dood. Daarna voelde zij een sterke drive om volop te leven. Op zoek naar antwoorden hoe dit te doen interviewde Trodessa mensen die nog maar kort te leven hadden. Ze leerde vele lessen, lessen die niet alleen haar, maar iedereen kunnen helpen het leven leuker en ontspannener te maken.

In deze lezing gaat ze over haar ervaringen in gesprek met journalist Tim de Wit. Trodessa moedigt aan je bewust te zijn van je tijdelijkheid. Want dan kun je nog meer genieten van het leven.

De lezing is zowel online als in het theater bij te wonen en wordt georganiseerd door Iederal. Meer informatie en kaarten vind je op de website van Iederal.

Heb je gevonden wat je zocht?

Meer weten? Stel je vraag

Neem voor spoedeisende vragen en vragen over je persoonlijke, medische situatie altijd contact op met je eigen arts of verpleegkundige.
Stel jouw vraag