Home Agenda Lotgenoten: wat als je niet meer beter wordt?

Lotgenoten: wat als je niet meer beter wordt?

Datum 24 mei 2024
Tijd evenement 14:00 - 15:00
Kosten 3 euro
Plaats Centrum De Eik, Klein Tongelreplein 8 in Eindhoven
Organisator Centrum voor leven met en na kanker

Stel je wordt niet meer beter… Verdriet, onmacht of berusting passeren de revue. Er komen een hoop vragen voorbij: Wat moet ik allemaal nog regelen? Wat wil ik eigenlijk nog doen, nu het nog kan? Hoe gaat mijn familie met mijn ziekte om?

In deze groep praten mensen met elkaar die in dezelfde situatie zitten. Op een ongedwongen manier kun je van gedachten wisselen en elkaar tips geven.

Meld je aan

Belangrijk!
Meld je aan door alle gegevens in te vullen, selecteer een maand en vervolgens de datum & tijd van keuze (eventueel meerdere) en klik op aanmelden. Na aanmelding ontvang je z.s.m. een reactie van ons per e-mail (kan in spambox terecht komen). Mocht je nog niet eerder een activiteit hebben bijgewoond bij De Eik, kun je per mail of telefonisch benaderd worden voor meer informatie om de aanmelding compleet te maken. Wij gaan zeer vertrouwelijk en zorgvuldig om met je gegevens, conform de AVG regels.

Meer weten? Stel je vraag

Neem voor spoedeisende vragen en vragen over je persoonlijke, medische situatie altijd contact op met je eigen arts of verpleegkundige.
Stel jouw vraag